EEPPINEN #KUNGFOODKANOJENTAISTELU ALKAA VIHDOIN MYÖS TURUSSA!

TULINEN KESTOSUOSIKKI DYNAMIITTIKANA KOHTAA MAINION MAKUELÄMYKSEN MANDARIINIKANAN.

Tätä taistoa on odotettu pitkään ja kiihkeästi! Nyt se käydään myös Turun ravintolassamme. Molemmat ovat valmistautuneet eeppiseen taisteluun omalla tavallaan. Dynamiitti vetämällä jäätävää habatreeniä ja räjäyttämällä kaiken ympärillään. Vekkulimainen Mandariini on taas hionut pehmeitä pyörähdyksiään ja napakoita kierreheittojaan. Mielenkiinnolla odotamme kumman taktiikka tekee tuomareihin suuremman vaikutuksen. Kaksikko on myös käynyt kiivasta sanasotaa viime viikkoina, mutta suunsoitto on nyt ohi. Sinä saat päättää kumpi on Kung Food Kanojen kiistaton mestari maistamalla näitä kahta buffetin suosikkia!

Kumpi sinun mielestäsi siis ansaitsee mustan vyön? Tule herkuttelemaan Hansan ravintolaamme, maista näitä molempia pukareita ja päätä itse!

KUNG FOOD PANDA | BLACK BELT IN KITCHEN

MAUKASTA AASIALAISTA PIKARUOKAA SUOMALAISEEN MAKUUN.

Kung Food Panda ei ole vain maailman maukkainta aasialaista pikaruokaa buffetissa tarjoava ravintolaketju kauppakeskuksissa. Se on makumatka korkealaatuisten raaka-aineiden sekä aitojen valmistusmenetelmien maailmaan. Lajiaan kärsivällisesti harjoitellen sekä perinteitä kunnioittaen on Kung Food Panda ansainnut ruoanvalmistuksessa sen kaikista korkeimman tason – mustan vyön.

17 ruokalajin buffet 10,90 € (sis. limonadit hanasta)

Katso koko buffet-menu!

TURUN RAVINTOLA: KAUPPAKESKUS HANSA, EERIKINKATU 15, KAUPPAHALLIN EDESTÄ SISÄÄN, 2. KRS. AVOINNA: MA-PE 10:30-20:00, LA 11:00-19:00, SU 12:00-18:00